Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Do cirkusu jsem chodil buď jako malé dítě nebo se svými malými dětmi. Od té doby jsem tam nebyl už dlouho. Cirkusová představení tedy lákají především děti.

Pokud cirkusům zakážete zvířata, bude to znamenat jejich zánik Kvůli artistům tam dětské publikum chodit nebude. Mám obavy, že nějaké "bohulibé názory" udělají opět více škod než užitku. Rv

10 4
možnosti
Foto

Myslíte si, že ty věci, které zvířata musejí v cirkuse dělat, je baví?

3 0
možnosti
Foto

nejsem aktivistka, to pohlavím, ani věkem, ale podmínky, v jakých žijí zvířata v cirkusu, se mi také nelíbí.

6 2
možnosti
Foto

Cirkusy jsou stále konrolované, zda pobyt zvířat odpovídá normám stanoveným EU, zda mají pohyb, zda mají kvalitní stravu, zda při výcviku nejsou týrané a podobně. Za nedoržení jsou pokuty a hrozí zaveření zvěřince cirkusu.

3 2
možnosti
PD

P49e57t18r 85D82r19a93p25a95l

6. 11. 2018 13:56

klidně se k těm zvířatům do klece můžete nechat zavřít, třeba vás naučí i jezdit na koloběžce a panáčkovat

5 7
možnosti
Foto

No a vidíte domácí psi se učí panáčkovat, chodit po zadních, chodit páníčkovi u nohou, na povel lehnout, skákat po hozených předmětech a podobně a jsou krmeni tím, co jíst nesmí a nikomu to nevadí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Helena Sasová je ekonom se zaměřením na účetnictví a daně.

Je zakladatelkou a ředitelkou obecně prospěšné společnosti Celia - život bez lepku, která se věnuje problematice celiakie a bezlepkové diety. Je autorka edukačních brožur: Celiakie - proč někteří lidé drží bezlepkovou dietu a Celiakie, aneb jak se vypořádat s bezlepkovou dietou - manuál pro školní jídelny.

Je vyznavatelkou svobody slova, ať už jsou jakákoliv. Je zastáncem štíhlého státu, nízkých daní, svobody jednotlivce a respektu k soukromému majetku.

 

Seznam rubrik