Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. Domnívám se, že registrované partnerství je pro homosexuály dostačující.

11 0
možnosti
Foto

V tom případě jsou zase diskriminováni heterosexuálové, protože těm je možnost nahlášení pouhého registrovaného partnerství odepřena.

0 0
možnosti
Foto

A ještě bych zakázala rozvody. Ty také ohrožují institut manželství :-)

5 9
možnosti

Plně souhlasím. Zavedl bych paralelení pojmenování práva pro homosexuály

manželství=registrované partnerství

důchod=zabezpečení do stáří

bezplatná zdravotní péče=péče o zdraví zadarmo

...

Jestli souhlasíte, založím ústav pro přejmenování zákonů. Roční rozpočet 200 mil. korun by mi mohl stačit.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JO

Je to možná slovíčkaření, ale souhlasím s blogerkou. Ať mají všechna práva, která mají manželé (muž a žena), pokud uzavřou registrované partnerství (homosexuálové). Ať mají právo adoptovat dítě druhého partnera, ať děti vyrůstající v tomto svazku mají nárok na sirotčí důchod, ať je to klidně všechno stejné, všechna práva i povinnosti. Ale proboha, nenazývejme to manželstvím.

8 0
možnosti
RP

Dejme práva všem, ať si dělají, co chtějí, ale jen to proboha nenazývejme anarchismem, protože to anarchismus není...RvRv

A co děti z kojeňáků, které budou mít nezvratně poškozený život, protože ze 70% z nich vyroste to stejné, co jsou homosexuálové a lesby.

Mají nějaká práva Ty děti, co z toho nemají rozum? Mají nebo nemají, když neporozumí tomu, že hlavním složením rodiny je muž a žena? a nijak jinak?

A to jen kvůli své neřesti chtějí zlegalizovat svoji degenerativní deviaci, protože neví, jak ze začarovaného kruhu pryč?

6 1
možnosti
MS

V konečném důsledku jde o diktát morálky a vyloučení výhrady svědomí. Jinak by jim stačilo registrované partnerství, a nebyly by žaloby na cukráře, který nechce udělat dort, s jehož ideovým obsahem nesouhlasí.

9 0
možnosti
RP

A co Ty děti, oni práva nemají??? Anebo z cizího krev neteče??

0 0
možnosti
Foto

P75e63t89r 10T28o35m11e94š

1. 11. 2018 20:08

"O diskriminaci by šlo v případě, že by bylo uzavření manželství homosexuálům zakázáno, a to není." Význam slova diskriminace (nestejné zacházení) můžete najít ve slovníku. Oproti jiným státům v České republice stejnopohlavní páry spolu uzavřít manželství nemohou.

1 4
možnosti
PD

P14e59t79r 13D85r41a73p54a79l

1. 11. 2018 20:13

první věta odporuje té poslední;-)

4 1
možnosti
MV

Klidně ho nechme mužům a ženám a rozšířme ho pro ty, kteří touží po stejném. Je to taková obtíž?

5 6
možnosti
Foto

Pro paní autorku evidentně ano. Je podivné, jak někteří lidé rádi vstupují násilím do života druhých lidí i když ji ti druzí lidé nic neudělali.

3 8
možnosti
Foto

Partneři se smějí před svatbou shodnout na tom, že děti mít nebudou. Mají na to právo. Mají také právo se vzít, i když děti mít nemohou. Argumentace posvátnými dary státu nebo Bohu, je tedy lichá.

2 6
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Helena Sasová je ekonom se zaměřením na účetnictví a daně.

Je zakladatelkou a ředitelkou obecně prospěšné společnosti Celia - život bez lepku, která se věnuje problematice celiakie a bezlepkové diety. Je autorka edukačních brožur: Celiakie - proč někteří lidé drží bezlepkovou dietu a Celiakie, aneb jak se vypořádat s bezlepkovou dietou - manuál pro školní jídelny.

Je vyznavatelkou svobody slova, ať už jsou jakákoliv. Je zastáncem štíhlého státu, nízkých daní, svobody jednotlivce a respektu k soukromému majetku.

 

Seznam rubrik