Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J81o69s71e86f 46M28i97k67e44l

18. 8. 2018 14:37

Chtěl jsem dát karmu, ale za ty poslední dvě věty máte u mě velký mínus.

2 12
možnosti
PK

a co bylo špatně napsáno v těch dvou posledních větách..,?

1 0
možnosti
VV

Je to proto, ze nekdy pre dvaceti lety se v teto zemi roztrhl pytel s bezohlednosti, a ta teto zemi vladne. Proc se podobne akce nekonaji ve starych zemich EU?

2 1
možnosti
VH

Ale ony se tam konají. A odtud sem přišly.

1 1
možnosti
JK

J78i40r27k15a 69K75o52c81h

18. 8. 2018 11:56

Ono vnímání je hluku je subjektivní. Proč jste si nepozvala hygienu za změření hladiny hluku?

0 21
možnosti
IK

Protože hygiena se nedostaví tehdy, když jí zavoláte, ale až si sama určí. Takže tak týden po skončení technopárty. Stejné potíže máte, pokud chcete dokázat, že vás obtěžuje nadměrným hlukem soused. Hygiena nedorazí tehdy, když soused generuje hluk, ale o osm dní později v 9.15 ráno, kdy hlučný soused sladce spinká a všude je ticho po pěšině - a neshledá závady.

3 0
možnosti
Foto

Policie ČR má na území Česka dohlížet na dodržování zákonů - a tak třeba dokud pod dveřmi bytu nevytéká na chodbu kaluž krve, nějaké domácí půtky a hádky ji příliš nezajímají. Teprve až je objevena mrtvola, nastává ten správný okamžik - Policie ČR má práci;-O8-o

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že jeden fekální vůz by to spravil

14 1
možnosti
PB

P87e77t79r 89B41u92r57i16a96n

18. 8. 2018 15:15

;-D;-D jako vždy jste originální

0 0
možnosti
Foto

K čemu máme policii?

Kdybych to napsal, tak mě smáznou:-P

3 3
možnosti
JL

Západní civilizace degeneruje - vidíte to ve Švédsku, kde bandy zločinců (co je to jiného?) zapalují auta, a policie se prý bojí zasáhnout.

16 0
možnosti
JL

Logika autorčiny úvahy je správná: ti lidé, co provozují "techno transe", jsou vlastně výtržníci a na to je nepodmíněnný trest vězení. Ale je politicky nepopulární rozhánět a postihovat okamžitě - techno "párty" čili nadměrné hlučení, kterým určití lidé patologicky holdují. Obecně: všiml jsem si od té doby, co bydlím na malém městě, že civilizace pokročila v Česku natolik, že považuje hluk a světlo v noci za normální. Například - na křižovatce u frekventované silnice, kde bydlím, je hodně silných lamp - osvětlují místo v podstatě zbytečně, protože lidí zde bydlí málo a asi by se dalo zjistit, že auta v noci to silné světlo nepotřebují a chodec tu projde tak jeden za hodinu - a nepotřebuje městské lampy. Dá se to ovšem vydržet - člověk může stáhnout žaluzie a spát někde, kam zbytkové světlo nesahá. Horší je to s hlukem: opilci - ječí klidně o půlnoci a policie nikdy nezasáhne - myslím, že tu o půlnoci žádná není. Městskou policii vidím, jak maximáně projede ve dne její auto, ale v noci ruší opilci hlasitým hovorem, pokřikováním u benzínové pumpy klidně ve 2-3 hodiny v noci a nikomu to jako rušení nočního klidu nepřipadá. Ještě horší jsou silné motorky (i auta), jsou asi vytúněné schválně tak, avy vyluzovaly co největší hluk - nějaký expert dokonce jednu dobu projíždí kolem domu několikrát stále dokola. Někdy vyluzují kravál ve dne, ale někteří to dají klidně i v noci, nemají s tím žádný morální problém, že nenechají lidi v nízkých domcích u silnice spát. Odhaduju že taková motorka závodního typu vyluzuje hluk tak asi 150 db. Policii to taky nezajímá. Žádnou dopravní policii jsem tu za rok a půl neviděl. Česko je taková roztomilá anarchie. Aby policie zasahovala, musí být někdo zabit nebo přizabit a hluk a světlo nevadí - mohli by to ovšem řečit místní občané,nemám tu trvalé bydliště, ale asi už ohluchli a oslepli. Je to tedy problém všeobecny a netýká se jen techno "párty". PS: život jsem prožil v Praze. A nechápu, proč si tu lidé kazí životní prostředí.

20 0
možnosti
KL

je to tak. mnohem dulezitejsi je zakazat koureni v soukrome hospode.

2 0
možnosti
AL

Máte pravdu. Máme pozemek u našeho sídla o rozloze 117 hektarů a pořád je slyšet z dálky občas hluk

0 0
možnosti
Foto

divné, my máme asi 250 hektarů hned vedle vás a nic slyšet není

0 0
možnosti
MK

Ryba smrdí od hlavy. Za tuhle nečinnost má nést zodpovědnost policejní ředitel. Je od toho, aby podřízeným nařídil, co mají dělat, když nevědí. Jenže oni všichni vědí, ovšem jejich strach/lze nahradit jiným výrazem/, je nutí dělat mrtvého brouka. Vsak to za 3 dny skončí. Jenomže jim jaksi nedochází, že toto je signál pro další smazky,.....

23 0
možnosti
HS

Policejní ředitel se vyspí, a ostatní jsou mu zjevně ukradení.

3 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Helena Sasová je ekonom se zaměřením na účetnictví a daně.

Je zakladatelkou a ředitelkou obecně prospěšné společnosti Celia - život bez lepku, která se věnuje problematice celiakie a bezlepkové diety. Je autorka edukačních brožur: Celiakie - proč někteří lidé drží bezlepkovou dietu a Celiakie, aneb jak se vypořádat s bezlepkovou dietou - manuál pro školní jídelny.

Je vyznavatelkou svobody slova, ať už jsou jakákoliv. Je zastáncem štíhlého státu, nízkých daní, svobody jednotlivce a respektu k soukromému majetku.

 

Seznam rubrik