Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když se žena střetne s hulvátem, je zpravidla rozumnější ho ignorovat, protože od hulváta se po případném ohrazení nedočká žádné jeho sebereflexe, ale jen dalšího slovního napadání, ne-li něčeho horšího. Nejde tu tedy o toleranci, ale o rozumný přístup.

0 0
možnosti
Foto

Ovšem muži hrubé a nevhodné chování žen tolerují, protože jsou galantní.

0 0
možnosti

Tak na to řeknu jediné: kdyby se muži chovali k sobě navzájem tak, jak se k mužům chovají ženy, chodí po světě muži pouze jako invalidové, a to jen ti zbylí. Protože by se za tak odporné chování mlátili do vyčerpání sil.

2 0
možnosti

Ono to samozřejmě platí oboustranně, ale média, neziskovky a politici to předkládají zcela jednostranně.

0 0
možnosti

J11a38n 79K91a30r22a82s63e83k

12. 6. 2023 23:22

dlouho jsem si prohlizel fotku autorky a premyslel, proc me tak vzrusuje. Myslim, ze uz vim.

Pani ma takovy prisny vyraz ucitelky, ktera ma jasno, ma svuj nazor, ktery se neboji sdelit, je razna, nekompromisni. Ano, vzrusuje me ta predstava, ze pred ni nahy klecim, spoutany na voditku a kdyz jsem neposlusny, tak mi tresta a je ke me hruba ...

Zatim jsem se neodvazil navstivit nejakou dominu, ale asi takhle si ji predstavuji. A ta hrubost je tak vzrusujici ....a nemyslim jenom pro nas muze.

U vetsiny partnerek jsem mohl pozorovat, ze i v intimnich situacich se obcas vyzaduje ze strany zen jakasi 'verbalni' hrubost, kdy muz tituluje zenu jako 'divku prodejnou' a druhotne pohlavni znaky nazyva 'nepublikovatelne'.

Z tohoto duvodu si myslim, ze to maji zeny tezke rozeznat tu miru hrubosti, kdyz ji obcas patrene potrebuji.

0 0
možnosti
Foto

Tak dneska jste mě hned po ránu odboural.

1 0
možnosti

To je individuální. Platí to i obráceně. A mnooh žen si opravdu životního partnera nevybírá zodpovědně. Mnohdy zbytečně narychlo a chce s s ním mít rychle děti..jen aby už to měly za sebou a co by řekli rodiče tomu, že ve 30 (někdy ještě dříve) ještě nemá děti. Ve většině případů je to žena, která řekne jako první že chce mít dítě.

0 0
možnosti

Řešíte pouze polovinu problému. Hulvátství a nevhodné chování zdaleka není doménou pouze jednoho pohlaví.

5 0
možnosti

Nikoliv, řeším problém celý. Tím problémem je, že ženy tolerují nevhodné chování mužů a pak si stěžují, že se k nim nevhodně chovají.

0 0
možnosti
Foto

To myslíte vážně tenhle příspěvek? Ženy, o kterých mluvíte, často žijí pod vlivem vžitých vzorců hluboko zapsaných do podvědomí. Zjednodušeně věří bludům, které mají zapsané v hlavě, stejně jako vy věříte těm svým a já svým. Všichni máme v hlavě nahrané nějaké programy a jedeme své pecky. Některé ženy nemají šanci s tím dělat nic, není jim to dáno. S některými je třeba pracovat, aby ten patologický vzorec odbouraly, prohlédly a začaly si vážit samy sebe, ale to jsou věci, které nejdou udělat lusknutím prstu, jak vy si to představujete. Od zítřka si sebe budu vážit a s každým hulvátem zametu. A co se týká mužů hulvátů tak, v některých mužích a nebude jich málo, toho hulváta opravdu probouzíme my ženy. Prostě do nich vjede ďas takové síly, kterého taky těžko zkrotit. Alchymie mezilidských vztahů je složitá. O to více alchymie vztahů mezi muži a ženami. Rozhodně se to nedá takto paušalizovat a zjednodušovat, jak jste to udělala vy. Přijde mi to jako takový zoufalý výkřik do tmy.

5 0
možnosti

Jak vám to přijde není postatné. Ale rozhodně nejde ani o paušalizaci ani zjednodušování problému. Ono to velmi jednoduché je. Nebudou-li ženy tolerovat nevhodné chování mužů, nebudou se k nim muži nevhodně chovat. Proč si ženy nechávají od mužů ubližovat, je zcela jiné téma.

0 0
možnosti

Hulváti si před nastávající dávají proklatě bacha a jejich rodiny rády zahrají divadýlko, jen když se mladýho zbavěj. Anebo s tím začnou opravdu až nějaký čas po svatbě a to velmi velmi pozvolna, protože předtím byl jejich vztah k alkoholu naprosto v normě. A tak dále.

Tak příště tu o Červené Karkulce, co vy na to?

0 0
možnosti
Foto

Ruku na srdce, paní Sasová, chováme se my ženy k mužům vždy tak, abychom je bezdůvodně neurážely, neponižovaly atd?

9 2
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Helena Sasová je ekonom se zaměřením na účetnictví a daně.

Je zakladatelkou a ředitelkou obecně prospěšné společnosti Celia - život bez lepku, která se věnuje problematice celiakie a bezlepkové diety. Je autorka edukačních brožur: Celiakie - proč někteří lidé drží bezlepkovou dietu a Celiakie, aneb jak se vypořádat s bezlepkovou dietou - manuál pro školní jídelny.

Je vyznavatelkou svobody slova, ať už jsou jakákoliv. Je zastáncem štíhlého státu, nízkých daní, svobody jednotlivce a respektu k soukromému majetku.

 

Seznam rubrik