Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak v Trikoloře jsou odborníci všichni. A na všechno. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Rudolfe, Vy myslíte, že nejsou? ;-D

0 0
možnosti
JK

Podporuje vase strana do Rady Ceske televize "odbornici" Lipovskou, ktera tomu rozumi jak koza petrzeli? Tak nechapu, na co si stezujete.

1 1
možnosti
MV

Tito absolventi t.zv.genderových studií a VŠ nacházejí uplatnění hlavně v politických neziskovkách,proto bych zrušil všechny dotace těmto neziskovkám,ať si na sebe vydělají-třeba nyní v lesích.

4 0
možnosti
BG

Když pominu téma článku, asi bych rozlišoval experta a specialistu.

Expert je podle mě někdo, kdo svému oboru v maximální míře rozumí a velice dobře se v něm orientuje. Naproti tomu specialista je člověk s nějakou specializací v oboru. Ale na rozdíl od experta může jít i o začátečníka, který se danému oboru učí. Za odborníka považuju někoho, kdo svůj profesní obor vystudoval. Někomu to přijde ekvivalentní, ale já tam určité rozdíly vnímám.

Třeba já se zabývám trakčním vedením. Není to celá elektrotechnika, ale elektrotechnika speciálně zaměřená na distribuci elektřiny do drážních vozidel. Řekl bych tedy o sobě, že jsem specialista. Ale protože na rozdíl od ostatních kolegů nemám tolik zkušeností a znalostí, nejsem v tomto oboru expert.

2 0
možnosti
BH

Expert ví o všem ho..., specialista všechno o ho...

0 0
možnosti
JT

J25i38r24i 84T65i93c27h26y

29. 5. 2020 17:35

Kdyz vidim to zneuzite slovo gender (gramaticky rod), otvira se mi kudla v kapse.

1 0
možnosti
BG

To Vám teda k vzteku stačí hodně málo.

0 0
možnosti
JS

Mám-li být upřímný, nemám bohužel žádnou představu o náplni práce genderového odborníka.

5 0
možnosti
HS

Mě se líbí, jak v profilu absolventa uvádějí, že nacházení uplatnění ve státní správě, ale i v soukromé sféře. Já bych opravdu chtěla vidět toho podnikatele (teď nemyslím korporáty), který potřebuje absolventa genderových studií.

5 0
možnosti
PB

P77e77t25r 28B42u42r23i92a63n

29. 5. 2020 16:03

Dobře napsáno.

3 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Helena Sasová je ekonom se zaměřením na účetnictví a daně.

Je zakladatelkou a ředitelkou obecně prospěšné společnosti Celia - život bez lepku, která se věnuje problematice celiakie a bezlepkové diety. Je autorka edukačních brožur: Celiakie - proč někteří lidé drží bezlepkovou dietu a Celiakie, aneb jak se vypořádat s bezlepkovou dietou - manuál pro školní jídelny.

Je vyznavatelkou svobody slova, ať už jsou jakákoliv. Je zastáncem štíhlého státu, nízkých daní, svobody jednotlivce a respektu k soukromému majetku.

 

Seznam rubrik