Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Homosexuálové nám hetero chtějí zakazovat manželsví ?

0 0
možnosti

Ne. Nic takového v článku není.

0 0
možnosti

kdyz to hodne zjednodusim - zeny si barvi sedive vlasy, aby byly blondynami nebo cernovlaskami - chteji mit to same a tak se o to postaraji a neznam nikoho, komu by to prislo divne

1 0
možnosti
Foto

A opravdu je to tak důležité? Proč?

3 0
možnosti
Foto

Takhle ten Váš boj bude komplikovaný. Psát o homosexuálech, že si vybíjejí na heterosexuálech svou nenávist a že se snaží někomu něco rozbít........Ti z Vás budou mít radost.

0 0
možnosti

Těch homosexuálů, kteří takoví jsou, je velmi málo. Bohužel já jsem na takové narazila. Primárně je ale tento boj více bojem aktivistů nežli homosexuálů.

0 0
možnosti

J40a63n 21B40u16r39d43a

21. 11. 2018 1:07

Takže kdyby registrované partnerství bylo co se týče práv a povinností rovnocenné manželství, tak by to problém nebyl?

0 0
možnosti

Problém mezi registrovaným partnerstvím a manželstvím bude stále, protože manželství je zcela něco jiného než to partnerství!!

1 0
možnosti
Foto

Že chtějí svém,u spolužití říkat manželství je možné, ale když budu Felicii říkat mercedes, tak to přesto bude Felicia, i kdyby to odhlasovalo pět komisí Bruselu. Ostatně příběh o nahém králi je notoricky znám.

9 0
možnosti

Ale jde o to, že všichni Vám budou říkat: "Ó, jaký máte krásný a úžasný Mercedes!". A kdyby náhodou někomu uklouzlo slůvko "Felicie" tak ho můžete zažalovat a vydělat na tom nějakou pěknou sumičku, třeba... A o to tady jde, že budeme všemu říkat nějak jinak, než jak to opravdu je.

3 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Helena Sasová je ekonom se zaměřením na účetnictví a daně.

Je zakladatelkou a ředitelkou obecně prospěšné společnosti Celia - život bez lepku, která se věnuje problematice celiakie a bezlepkové diety. Je autorka edukačních brožur: Celiakie - proč někteří lidé drží bezlepkovou dietu a Celiakie, aneb jak se vypořádat s bezlepkovou dietou - manuál pro školní jídelny.

Je vyznavatelkou svobody slova, ať už jsou jakákoliv. Je zastáncem štíhlého státu, nízkých daní, svobody jednotlivce a respektu k soukromému majetku.

 

Seznam rubrik