Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J86a46n 17R33á70ž

24. 8. 2018 17:43

Dnešní zážitek: Zavolal jsem policii a ptal se co mám dělat, když se mi na lesním pozemku usadili bezdomovci a zamořují okolí "vůní" ze svých výkalů i kouřem, když si vaří jídlo, o nebezpečí požáru ani nemluvě.

Odpověď: " Musíte si to nějak vyřešit" Já: "A to tam mám hodit dynamit?" Policista: "Já se s Vámi bavím vážně a na takové vtipy nemám čas" Já: "Moje otázka byla také míněna vážně a volám právě proto, že nemám zákonou možnost, jak to vyřešit a tak jsem chtěl pomoc". No a pak jsem dostal radu, že si mám pozemek zabezpečit proti vstupu cizích osob a po informaci, že pozemek má několik hektarů a že by mi to nikdo nepovolil, rozhovor skončil.

Mám sice smysl pro černý humor, ale zde jsem v rozpacích, jako tento rozhovor mám posuzovat.

2 0
možnosti
VR

Když naposled rozehnali technopárty, pomatenci z neziskovek rozpoutali neuvěřitelnou hysterii, že prý vláda likviduje lidská práva.

9 0
možnosti
HS

Policie se má řídit zákonem a né touhou pomatenců. Ono by stačilo nevolit takové politiky, kteří finančně podporují tyto nesmyslné neziskovky.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 6
možnosti
HS

A co kdyby ta mládež měla pochopení pro nás, pro děti, nemocné a staré lidi, těhotné ženy..... zvířata v lese? Od tancování a kraválu jsou diskotétky.

Zkuste např. ročnímu dítěti, vysvětlit proč už čtvrtou noc nemůže spát, nebo srnce, která zmateně pobíhá po lese a opustí své mládě, které následně uhyne.

Letos to zatím bylo 6 nocí.

1 0
možnosti
MK

Voči skupine sú bezmocní = v krajnom prípade dostanú na držku bez možnosti identifikovať páchatela.

V prípade jednotlivca, vedia ked ho nájsť a môzu buzerovať prostredníctvom žalôb a podobne.

Jednotlivec si rozmyslí, či bude " brnkať " na nervy, skupine je to šuma fuk.

1 0
možnosti
JR

J98a42n 91R62á24ž

24. 8. 2018 18:05

Problém vyvolává paradox dneška, že každý zákrok policie se posuzuje v prvé řadě z pohledu lidských práv a nikoliv z pohledu občanských práv a zákonů. Lidská práva jsou totiž považována liberálními demokraty za bezlimitní, kdežto občanská jsou limitovaná občanskou odpovědností za dodržování zákonů. Takže, když někdo prohlásí, že je jeho občanským právem dělat na louce u vesnice rámus a užívat si při tom všelijaký doping, je to dnes nadřazené občanskému právu na ochranu vlastnicví i právu na nerušený odpočinek. Absolutizace lidských práv se stala nekritizovatelným dogmatem pseudoliberální ideologie, ovládající naši společnost.

0 0
možnosti
JH

Budete muset volit komunisty, ti se s těmi máničkami vypořádají. A potom přijdete na řadu vy.

0 12
možnosti
MC

A přitom stačí tak málo. Pro nadměrný hluk a konzumace drog odpojit elektřinu. Vše by šlo vyřídit během dvou hodin. Ono na každé techopárty drogy jsou. To je jedinná legální konzumace drog. Proto nechápu policii že nezasáhne a vymýšlí si proč nemůže to a ono, protože na těchto techo seženete všechny druhy drog a věřím že i "krokodýla". Je to druh drogy, při jeho použití vám vypne mozek a funguje jen hrouda masa a kostí které se zmítá v křečích. Záběry uživatelů bych povině pouštěla na školách. Jsou otřesné.

10 0
možnosti
TK

Protože nikdo nechce mít na krku "bruální policejní zásah, při kterém by policaji mlátili naše děti". To už tu bylo a bylo to jedním z důvodů Paroubkova konce. A v takový zásah se to při tolika intoxikovaných a testosteronem nabuzených mládežnících velmi snadno zvrhne. :-/

6 0
možnosti
RM

Tak za 1. Nejsem zastánce jakékoli technopárty. Za 2. Mám z článku pro autorku pár otázek,protože z toho co paní napsala, tak podle ní za to může policie, protože nekonala. Takže zde jsou otázky. Bylo provedeno měření hlučnosti, byla volána hygiena a jiné správní orgány? Pokud byl hluk v limitu, tak policie opravdu konat nemohla. Pokud by policie měla podezření, že na soukromém pozemku dochází k protiprávnímu jednání,tak na pozemek může vstoupit až po souhlasu státního zástupce. Čili policie musí konat v rámci zákona a v tomto případě jsou zákony a jiné prováděcí předpisy špatné. V tom případě to napíšu surově,ale výstižně. Vaše stesky jsou důvodné,ale adresované nesprávnému státnímu orgánu.

7 3
možnosti
HS

Měření hlučnosti je v případě, že se nám 5 km od epicentra za kopcem otřásá barák v základech, jen trapným alibismem. Zda byla volána hygiena a jiné správní orgány nevím. To je věcí policie nikoliv moje. Já si policii ve svých daních platím a ona se má postarat o to, abych nebyla krácena svých práv. A jak se postará, je mi jedno. Ona se ale nepostarala. Ona situaci monitorovala a řvala na mě do telefonu, ať se postarám o změnu zákona ! !

6 1
možnosti
JS

Technoparty pomine. Jen pockejte,az vam za obci postavi v ramci bezkarbonoveho ekosystemu, vetrnou farmu. Vibrace a podprahovy hluk otacejicich se 50m vrtuli vnimate 24 hod denne. Tedy pokud fouka vitr.

0 0
možnosti
VH

Jaký zákon byl porušen?

Bez porušení zákona nemůže policie jednat.

Nelíbí se Vám zákony? A zjišťujete si před volbami, které uskupení chce třeba s tímto problémem něco udělat?

Nedomnívám se, že organizátoři něco utajují. Ale ... konání velké svatby Vám přece také nikdo nehlásí.

Určitě je hloupá představa, že organizátoři a zejména pak účastníci vše podnikají ze zlé vůle. Naopak - oni na obyvatele kašlou, resp. si je vůbec nepřipouští.

Bezohledné to skutečně je - tak jako řev hospody (již celá staletí) či kdysi "na plné koule" puštěného magneťáku (majitel se přece musel pochlubit!).

0 17
možnosti
VH

Tak, záporní klikači:

Jaký zákon byl porušen?

A žádáte po svých zástupcích v parlamentu, aby zákony změnili?

Opravdu myslíte, že tyto akce jsou utajovány, jsou-li realizovány na řádně pronajatém pozemku?

Opravdu se domníváte, že cílem zúčastněných je druhé nas.. naštvat?

2 0
možnosti
PB

P28e86t40r 46B26u36r84i75a23n

18. 8. 2018 15:14

Karma. A zvlášť plus za ty poslední věty. ;-)

15 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Helena Sasová je ekonom se zaměřením na účetnictví a daně.

Je zakladatelkou a ředitelkou obecně prospěšné společnosti Celia - život bez lepku, která se věnuje problematice celiakie a bezlepkové diety. Je autorka edukačních brožur: Celiakie - proč někteří lidé drží bezlepkovou dietu a Celiakie, aneb jak se vypořádat s bezlepkovou dietou - manuál pro školní jídelny.

Je vyznavatelkou svobody slova, ať už jsou jakákoliv. Je zastáncem štíhlého státu, nízkých daní, svobody jednotlivce a respektu k soukromému majetku.

 

Seznam rubrik